Tamer hiç deri kullanmadým ama CLOVER inan bende tek geçerim. Kýy paraya nolcak ya...![]()

Tamer hiç deri kullanmadým ama CLOVER inan bende tek geçerim. Kýy paraya nolcak ya...![]()
Fatma SEYHUN
Zeytin
Honda CBF 250
Clovere doðru meyletmeye baþlayýnca diðerleri aðlayacak arkamdan Daineses'i, Alpinstar'ý, Revit'i.
Offff ne zor iþ karar vermesi, en iyisi ceket iþine gireyimBu bayramda çalayým kapýnýzý, iki tane kaptýrsam ilk sene omuzuma atar gezerim, belki biraz kokar mokar olsun, dikiþ öðrenince de hörgücünü koyarým artýk
![]()
Motosiklet sürmek ölçülü olmaktýr!
Hasan Aytaç (11-03-2010), Popcorn (12-03-2010), zeytin (11-03-2010)
Hasan Aytaç (11-03-2010), Popcorn (12-03-2010), zeytin (11-03-2010)

Siz, birbirinize en fedakâr, nesebî kardeþten daha ziyade kardeþsiniz.Kardeþ ise, kardeþinin kusurunu örter, unutur ve affeder.Herþey sevmek ile baþladý ve...sonuç ... Suzuki Gsx1300r Hayabusa diyordum ZZR 1400 (zx14) oldu

Tamer olmuþ iþte![]()
Fatma SEYHUN
Zeytin
Honda CBF 250

benim en çok hoþuma giden deri mont dainese dir ama bu saydýklarýn içinde clover i tek geçerim venomlara bende baktým ama clover tartýþýlmaz tabikide
Barýþ ADALI// msn :barisadali17@hotmail.com
05444171736
0 RH + ÇANAKKALE
Fatma bu mevsimlik hemde, kýþýn ters yüz ettin mi soðuk neyin de iþlemez hani
Terazi Clover'e doðru kaymýþ gözüküyor. Benim düþüncem de Uður ve Ahmet gibi biraz. Markalar hakederek bir yere geliyorlar ve karþýlýðýný da veriyorlar. Ama dengeyi gözeterek makul bir seçim yapmakta yanlýþ olmaz gibime geliyor.
Motosiklet sürmek ölçülü olmaktýr!
Popcorn (12-03-2010)

Fatma SEYHUN
Zeytin
Honda CBF 250
Paylaþ