PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitemizin yeni görünümü nasıl olmuş?

Hasan Aytaç
31-03-2009, 22:19
Sitemizin yeni g?r?n?m? nas?l olmu??

Aytaç Dündar
31-03-2009, 22:20
?yi olmu?.Ellerine sa?l?k...

gokhan
31-03-2009, 22:24
G?zel olmu? Hasan Abicim..Ellerine sa?l?k..:TFRF1::alkis:

2 fast 4 u
31-03-2009, 22:24
Guzel olmus Hasan ab?m el?ne sagl?k, fakat ana sayfa ekrana s?gm?yo nedense :)
Pikselle oynarsak duzel?yo ama d?ger hersey bozuluyo bu sefer :(

GhostRider
31-03-2009, 22:27
Sen yapars?nda olmazm? be Hasan?m :TFRF1: :TFR259:

belifeless
31-03-2009, 22:42
emek verilen her?ey g?zeldir, eski halini bilmiyorum fakat yeni hali ile ilgili bir ka? ?neri vermek istiyorum
-an?nda mesaj kutusu ?ok g?zel d???n?lm?? ilk kez bi motsiklet sitesinde g?rd?m yada olanlar? daha ?nce farketmemi?tim ama renginde biraz tonaj ya da renk de?i?ikli?i yap?lsa daha ilgi ?ekici olur
-rastgele konular sa? yanda olsa genel mesaj ba?l?klar? ortadayer alsa daha ii olur bence
-online ma?azaya feyizo?lu gibi sitelerin linkler eklense yada bunlarla ilgili bir ana ba?l?k a??lsa y?nlenmek daha kolay olur
-topiclerde konunun aboneliklerini sil diyor san?r?m herkes t?m konulara otomatik abone oluyor ??nk? her giri?te xxx tane okunmam?? mesaj?n?z ibaresi ??k?yor , bunun yerine konulara herkes ilgi alan?na g?re ?ye olsa(e?er varsa ben g?rmediysem ?z?r dilerim, sitey, hala tam ??renemedim )

yeni bir ?ye oldu?um i?in belki benim dikkatimi ?ekmi?te olabilir bunlar, sizler uzun zamand?r kulland???n?z i?in eliniz al???k ne nerde iyi biliyorsunuz. bana biraz kar???k geldi?i i?in baz? b?l?mler bu ?nerilerde bulundum :_capelli:

Uğur Digan
31-03-2009, 22:42
ellerine sa?l?k....?ok g?zel ?ok ho? olmu?:alkis::alkis:

Hasan Aytaç
31-03-2009, 22:54
emek verilen her?ey g?zeldir, eski halini bilmiyorum fakat yeni hali ile ilgili bir ka? ?neri vermek istiyorum
-an?nda mesaj kutusu ?ok g?zel d???n?lm?? ilk kez bi motsiklet sitesinde g?rd?m yada olanlar? daha ?nce farketmemi?tim ama renginde biraz tonaj ya da renk de?i?ikli?i yap?lsa daha ilgi ?ekici olur
-rastgele konular sa? yanda olsa genel mesaj ba?l?klar? ortadayer alsa daha ii olur bence
-online ma?azaya feyizo?lu gibi sitelerin linkler eklense yada bunlarla ilgili bir ana ba?l?k a??lsa y?nlenmek daha kolay olur
-topiclerde konunun aboneliklerini sil diyor san?r?m herkes t?m konulara otomatik abone oluyor ??nk? her giri?te xxx tane okunmam?? mesaj?n?z ibaresi ??k?yor , bunun yerine konulara herkes ilgi alan?na g?re ?ye olsa(e?er varsa ben g?rmediysem ?z?r dilerim, sitey, hala tam ??renemedim )

yeni bir ?ye oldu?um i?in belki benim dikkatimi ?ekmi?te olabilir bunlar, sizler uzun zamand?r kulland???n?z i?in eliniz al???k ne nerde iyi biliyorsunuz. bana biraz kar???k geldi?i i?in baz? b?l?mler bu ?nerilerde bulundum :_capelli:

1. An?nda mesaj kutusunun renklerini de?i?tirebiliriz genel site g?r?n?m?ne uymas? anlam?nda ?yle yap?lm??t? ?o?unluk talep ederse de?erlendiririz seve seve.
2. Rastgele konular sa?da olsun evet asl?nda bende ?yle yapmak istedim ancak bilgim tam yeterli gelmedi kodu de?i?tiremedim ?imdilik b?yle idare edice?iz art?k :)
3. Online ma?aza asl?nda cafepres web sitesinde a?t???m?z tm ma?azan?n sitemize entegre edilmi? halidir al??veri? yap?ld???nda ?r?nler amerika'dan posta ile geliyor ama bir ?n giri? yapabiliriz asl?nda de?erlendirmeye ald?m :D
4. Konu abonelikleri konuya cevap yazd???n?zda otomatik oluyor evet ama isterseniz kontrol panelden girip ayarlar & ?zellikler sekmesinden ayarlar? de?i?tir t?klad???n?zda abonelik se?eneklerinizi de?i?ltirebiliyorsunuz.

evet baz? b?l?mlerimiz kar???k olabiliyor zamanla al???l?yor kulland?k?a :)
ele?tirileriniz i?in te?ekk?rler devam?n? bekleriz sonu?da zaman i?erisinde site kar???k kelimesini ?ok duyduk ama yap?c? ?neri yoktu o y?zdende ayr?ca te?ekk?r ederim.

betterche
31-03-2009, 23:04
B?yle ?ok iyi olmu? ellerine sa?l?k:alkis:

burakseyis
31-03-2009, 23:44
deg?s?kl?k her zaman ?y?d?r hasan abim:TFR53:

mozten
01-04-2009, 00:04
Daha ??k olmu?:alkis:

Hasan Aytaç
01-04-2009, 00:16
her giri?te xxx tane okunmam?? mesaj?n?z ibaresi ??k?yor ,

bu sorunuza cevap vermeyi unutmu?um.
o xxx okunmayan mesaj abonelikler ile alakal? de?il bir hat?rlatma sistemi siteden en son ??kt???n?z andan itibaren gelen mesajlar? siz yeniden sitemize girdi?inizde size siz yokken ?u kadar mesaj g?nderildi demek istiyor o say?y? t?klad???n?zda okunmad???n?z mesajlar?n?z? g?rebilirsiniz.
Ama o rakkam iyi durmuyor derseniz yukar?daki men?den h?zl? ba?lant?lar? t?klay?p forumlar? okundu kabul et t?kl?yabilirsiniz.

by_gitar
01-04-2009, 08:58
Ho? olmu? elinize sa?l?k:TFR259:T.M sen bizim her?eyimizsin:alkis::TFRF1:

zeytin
01-04-2009, 13:50
G?n ge?tik?e daha da kalitesini artt?yor:alkis: Emeklerine sa?l?k Hasan aga:face25:

belifeless
01-04-2009, 14:24
te?ekk?r ederim
t?yolar iyi oluyor site kullan?m?n? kolayla?t?rmak i?in

kaleli-ati
01-04-2009, 14:24
Hasan Abi eline sa?l?k. :alkis::alkis:

anilimaca
01-04-2009, 15:06
Elinize sa?l?k Hasan Abi. Emekleriniz i?in te?ekk?rler.

Sercan_Ceken
01-04-2009, 17:12
Boss'um ellerine saglik cok g?zel olmus.Her zaman en iyiye en g?zele dogru ilerliyoruz.:TFRF1:

CanPişkin
01-04-2009, 17:57
iyi olmu?,ho? olmu?,g?zel olmu?

zorkan
01-04-2009, 18:37
sanki biraz h?zlanm??m?da????

sony
01-04-2009, 19:36
ellerine sa?l?k hasan abim daha g?zel daha kullan??l? olmu? :):alkis::alkis:

Schwarze Sonne
01-04-2009, 23:10
Biraz karma??k gibi g?r?nse de bir revizyon gerekiyordu, te?ekk?r ederim...