PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Burçların illallah dedirten özellikleri...

2 fast 4 u
06-10-2008, 23:04
Ko?: Sana kalsa d?nyada herkes aptal, bir sen ak?ll?! Millete ???tler verip ukal?l?k taslar, ?n?ne yemek koysan be?enmez. Allah d??manlar?n ba??na vermesin...

Bo?a: Sen ayr? bir panel konususun. Kafay? i? yapmakla bozmu?sun, sanki d?nyay? sen kurtaracaks?n! ?nat?? m? inat??, dik kafal?... Kom?nizm bitti karde?im!

?kizler: Sen h?zl? ve pratik d???nebiliyorsun ama kendinden ?ok ?ey verip kar??ndakinden az ?ey bekliyorsun, yani ak?ll? ge?inme! Ayr?ca ?o?u ?izofrenin de ikizler burcundan ??kt??? s?yleniyor, bilgine...

Yenge?: Sen sempatik ve ba?kalar?n?n problemleriyle ilgilenir g?r?nmeye ?al??an son derece yapmac?k birisin. Ama biz bu sahte ?irinlik numaralar?n? yemeyiz. Bu arada ak?l hastanelerindekilerin %90'?nm yenge? burcu oldu?u s?yleniyor. Haberin olsun!

Aslan: Sen kendini d?nyan?n zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et. Millet senle ne dalga ge?iyor, haberin yok. Tenkide hi? gelemeyen, kendini be?enmi? zavall? aslan par?as?... Sen kendini bir odaya kapat ve hayat?n?n geri kalan?n? duvar? seyrederek ge?ir bakal?m.

Ba?ak: Sen pek akl? ba??nda otoriter biri oldu?un i?in da??n?kl??? sevmezsin de?il mi? Ama senin her taraf? didik didik kontrol etme huyundan millete fenal?k geldi! Gayet so?uk, ruhsuz tipsin maalesef. Zaten telefon g?r??mesi yaparken uyuyakalabilen birinden ba?ka ne beklenir ki?

Terazi: Sen sanat?? ruhlu oldu?un i?in apayr? sa?ma bir boyutta ya??yorsun. B?yle akl? bir kar?? havada gezen adam?n i? bulmas? pek muhtemel de?il, ?mr?n?n sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her b?y?k sanat?? gibi "Kimse beni anlamad?!" diye ??ld?r?rs?n, yar?m akl?n da gider.

Akrep: Sen hele sen! Tuhaflar?n i?inde en tuhaf olan! i?ten pazarl?kl?, k?skan?, ahl?k anlay??? s?f?r?n alt?nda! ?o?u Akrep'in eninde sonunda korkun? bir cinayete kurban gitti?ini duymu? muydun?

Yay: Sen her?eyin iyi taraf?n? g?ren ?en ?akrak bir tipsin, kendini buna al??t?rm??s?n ne de olsa; yeteneksizli?ini ve talihsizli?ini ba?ka t?rl? ?rtemezsin de?il mi? Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat..

O?lak: Sen tutucu ve risk almaktan ka?an birisin. B?yle biri d?nyada ne diye yer i?gal eder ki! ??yle bir etraf?na bak bakal?m, hangi kayda de?er insan?n O?lak burcundan ??kt??? g?r?lm???

Kova: Sen g?ya ?ok atak birisin ya, bir?eyi elde etmek i?in her t?rl? yalan? s?yl?yorsun. Ama yalan? bile beceremiyorsun. Ayn? hatalar? d?ne d?ne yap?yorsun, ??nk? kafan alm?yor. Ne sinirleniyorsun? Do?rular? s?yleyince kabahat oluyor de?il mi?

Bal?k: Ma?allah, senin hayal g?c?n pek geli?mi?tir. Devaml? FBI'dan, ClA'den birilerinin pe?inde oldu?unu d???ne d???ne sonunda kafay? yiyeceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle ba? ba?a kal, nas?lsa arkada?lar?n?n aras?nda en ufak bir dikkat ?eken taraf?n yok. Kendine g?veni olmayan ?yle sessiz sedas?z bir tipsin i?te..

Uğur Digan
06-10-2008, 23:29
Bo?a: Sen ayr? bir panel konususun. Kafay? i? yapmakla bozmu?sun, sanki d?nyay? sen kurtaracaks?n! ?nat?? m? inat??, dik kafal?... Kom?nizm bitti karde?im!

ben bumuyum ?imdi...heheeee

2 fast 4 u
06-10-2008, 23:33

ben bumuyum ?imdi...heheeee

heheh aynen bende bogay?m ab?:face30::face30::face30::face30:

Hasan Aytaç
07-10-2008, 10:00
ben yenge? im .......
:face29::TFR1A6:

Aytaç Dündar
07-10-2008, 10:29
Ben y?lan burcuyum.Onun ?zellikleri burada yok:face29:

nofeaRR
07-10-2008, 11:03
uleeen ?izofren bile olduk bu ne yaaaa :D tamam ruh sa?l???m?z? eserekli olabilir gel gitlerimiz ?oktur ama hala daha delirmedim :)

2 fast 4 u
07-10-2008, 11:07
uleeen ?izofren bile olduk bu ne yaaaa :D tamam ruh sa?l???m?z? eserekli olabilir gel gitlerimiz ?oktur ama hala daha delirmedim :)

valla gercekler p?nar...:face30::face30::face30: b?z ne desek bo?..:face20::face20:

nofeaRR
07-10-2008, 11:35
tamam arkada??m ger?ekler bi?ey demiyorum.. ama ?izofren deyip abartmayal?m.. az bi miktar u?uk ka??k deli gibi tabirlere al??k?n?m ama bu a??r oldu ?ekerim :D

2 fast 4 u
07-10-2008, 11:46
tamam arkada??m ger?ekler bi?ey demiyorum.. ama ?izofren deyip abartmayal?m.. az bi miktar u?uk ka??k deli gibi tabirlere al??k?n?m ama bu a??r oldu ?ekerim :D

valla ben b?r sey demed?m sen yazd?n hehe:face30: