Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük yalan, HADİ YALAN SOLEYİN BAKALIM ATIN TUTUN..HEHE
2 fast 4 u
24-09-2008, 14:01
Bakal?m en b?y?k yalan? kim s?yliyecek....
Hadi basl?yal?m..
ilk yalan? ben soyliyim hemen gecenlerde teker yapt?g?m an ?n ?atal?n k?r?ld?g?n? farkett?m ve mecburen ?n teker? ?nd?rmeden serv?se kadar g?tmek zorunda kald?m:face30::face30::face30:
yalan?n tar?h? oldu be..:face30::face30:
Hasan Aytaç
24-09-2008, 14:36
ya tamam senin ba??na gelende olmaz ?ey ama benim ba??ma gelen pi?mi? tavu?un ba??na gelmez . Ge?ende ?stanbul'a giderken zincir koptu yerine kemerimi takt?m oda balans yapt?rd? lastikde hata varm??t? balans balon yapt? bende napim gitmemde laz?m hemen bir ferrariye ?eki halat? ba?lad?m ?n teker ?stinde istanbula kadar gittim :)
2 fast 4 u
24-09-2008, 14:40
ya tamam senin ba??na gelende olmaz ?ey ama benim ba??ma gelen pi?mi? tavu?un ba??na gelmez . Ge?ende ?stanbul'a giderken zincir koptu yerine kemerimi takt?m oda balans yapt?rd? lastikde hata varm??t? balans balon yapt? bende napim gitmemde laz?m hemen bir ferrariye ?eki halat? ba?lad?m ?n teker ?stinde istanbula kadar gittim :)
:face30::face30::face30::face30::face30:iyiydi hasan abi...hehe
ge?en pistteyiz bi bakt?m bizim Musa :D b?yle haval? haval? geldi.. dedim bak al?r?m anahtarlar?n? dinlemedi.. al?rs?n alamazs?n derken bi bakt?m ben buna tur bindirmi?im :D iki g?z? iki ?e?me geldi abla dedi b?y?ks?n ben ettim sen etme alma bitanecik motorumu benden dedi ama anla?ma anla?mad?r tabi.. al?verirsin anahtarlar?n? bast?m geldim ?anakkaleye.. bakt?m oda gelmi? mtorumda motorum der.. ee bizde nede olsa bi iyi niyet bi vicdan sahibi insan?z.. dayanamad?m verdim anahtarlar?n?.. og?n bugund?r benden ?ok t?rsar:D
2 fast 4 u
24-09-2008, 14:50
ge?en pistteyiz bi bakt?m bizim Musa :D b?yle haval? haval? geldi.. dedim bak al?r?m anahtarlar?n? dinlemedi.. al?rs?n alamazs?n derken bi bakt?m ben buna tur bindirmi?im :D iki g?z? iki ?e?me geldi abla dedi b?y?ks?n ben ettim sen etme alma bitanecik motorumu benden dedi ama anla?ma anla?mad?r tabi.. al?verirsin anahtarlar?n? bast?m geldim ?anakkaleye.. bakt?m oda gelmi? mtorumda motorum der.. ee bizde nede olsa bi iyi niyet bi vicdan sahibi insan?z.. dayanamad?m verdim anahtarlar?n?.. og?n bugund?r benden ?ok t?rsar:D
:face30::face30::face30::face30::face30: p?nar buda yalan?n tar?h? oldu heheh cok ?y?s?nn...
GhostRider
24-09-2008, 16:09
Hepinizin hikayesine inand?m:face20::face20:
CanPişkin
24-09-2008, 17:41
yeti?mem gereken bir yer var alt?mda 50 cc lik tudey ben zinde bitiyor
girdim ?elee :) abi dedim fulle ne alcak alsa alsa 15 milyonluk ben zin al?r dedi
az olsun ?z olsun dedim yeti?mem gereken bir yer var. tama dedi alsana 5 ytlik u?ak benzini depoyu kapatt?m g?z?m? a?t?m ezine deyim . nasiiii olmu?mu;) gelde inanma
burakseyis
25-09-2008, 02:39
ahmet amca sende b?sey yokmu ya herkez baksana tam gaz s?km?s sen?n yas?n oldukca varya sende daha cok h?kase vard?r:face30:
burakseyis
25-09-2008, 02:42
ya b?de musa s?k?yorum falan d?yo ama ?nanmay?n ha gecen ankara otoban?nda bakt?m d?b?me sokuluyor b?raz gaz verd?m musa duman?mdan bogulmus ?stanbula dondum arkamdan 2 saat sonra gelm?s ne s?k?yorum bee
yagizsurel
25-09-2008, 04:57
Ge?en g?n kordonda yap?lan drag yar??lar?na kat?ld?m. dizildik yan yana Hasan abi, burak abi, ben, volkan, ?mer...
Monica Belluci'nin verdi?i start ile yar?? ba?lad?.. bakt?m herkes birbirine ?amur yap?yor, i?im olmaz dedim verdim gaz? keeway speed 150 ye.... aray? baya a?t?m. en son bakt???mda ibre 280 de idi... sonra zaten yolun sonu g?r?nmeye ba?lad?.. kalm?? bir ka? y?z metre... frene bast?m, durdum. 1. geldim gelmesine ama akl?m start ?izgisinde kald?... d?nd?m, o arada neredeyse Hasan abiyle ?arp???yorduk.. ?ok k?zd?m onada ama aram?zda kals?n :D Monica'ya yeti?meye ?al??t?m ama oda start? verdikten sonra jete binip gitmi?... motorun kanatlar?n? o g?n evde b?rakt???ma pi?man oldum... hep al?r?m halbuki!
buda ilk 3 e girer heralde heee?
GhostRider
25-09-2008, 08:22
ahmet amca sende b?sey yokmu ya herkez baksana tam gaz s?km?s sen?n yas?n oldukca varya sende daha cok h?kase vard?r:face30:
adam k?rk y?lda bir siteye giriyor benimle u?ra??yor yaaaa,Ahmet amcan kadar ta? d??s?n ba??na emi piskopat seyis :face20::face20:
harun-efe
25-09-2008, 08:58
bir g?n ak?am ?st? saatlerinde motorla ??kt?m ?zbek d?zl???nde s?k?yorum ibre 290 falan aynadan bir bakt?m bi ???k tak ge?ti beni kim olabilir tabiki burak seyis aya??nda parmak aras? terlik alt?nda ?ort ?st?nde t??rt tam ?n?mde gidiyor tabiki ibre 299 da kalm?? burak seyis aya??ndaki terli?i yukar? f?rlatt? ve tek tekerle terli?i aya??na giydi daha sonra arkas?na bakmadan tekeri yapt? ve gitti bir dahada yolda g?remedim b?y?ks?n B.S
Aytaç Dündar
25-09-2008, 09:41
Hi? bu kadar ak?ll? insan? bir arada g?rmemi?tim:face22:
benjamin39
25-09-2008, 10:35
sitenin avc?lar ve at?c?lar b?l?m?ne girdim galiba motor b?l?m? nerdeydi?
burakseyis
26-09-2008, 01:15
bir g?n ak?am ?st? saatlerinde motorla ??kt?m ?zbek d?zl???nde s?k?yorum ibre 290 falan aynadan bir bakt?m bi ???k tak ge?ti beni kim olabilir tabiki burak seyis aya??nda parmak aras? terlik alt?nda ?ort ?st?nde t??rt tam ?n?mde gidiyor tabiki ibre 299 da kalm?? burak seyis aya??ndaki terli?i yukar? f?rlatt? ve tek tekerle terli?i aya??na giydi daha sonra arkas?na bakmadan tekeri yapt? ve gitti bir dahada yolda g?remedim b?y?ks?n B.S
yuh be harun ben b?le bukadar atamam valla
Aytaç Dündar
26-09-2008, 11:29
Fazer'? satt?m.Bundan sonra alaca??m motoru satmayaca??m...
Evren Kızoğlu
26-09-2008, 18:09
arkada?lar kusura bakmay?n ama hepiniz yalanc?s?n?z...heheheheheee:face9::face9::face9:
yagizsurel
26-09-2008, 19:13
"Yalanc?" diye yalan? yakalanan insana derler.. bizde yakalanmak i?in ?zel ?aba harc?yoruz burada sadece :d
2 fast 4 u
26-09-2008, 19:36
favor?m hala hasan ab? hehe
Ge?en g?n kordonda yap?lan drag yar??lar?na kat?ld?m. dizildik yan yana Hasan abi, burak abi, ben, volkan, ?mer...
Monica Belluci'nin verdi?i start ile yar?? ba?lad?.. bakt?m herkes birbirine ?amur yap?yor, i?im olmaz dedim verdim gaz? keeway speed 150 ye.... aray? baya a?t?m. en son bakt???mda ibre 280 de idi... sonra zaten yolun sonu g?r?nmeye ba?lad?.. kalm?? bir ka? y?z metre... frene bast?m, durdum. 1. geldim gelmesine ama akl?m start ?izgisinde kald?... d?nd?m, o arada neredeyse Hasan abiyle ?arp???yorduk.. ?ok k?zd?m onada ama aram?zda kals?n :D Monica'ya yeti?meye ?al??t?m ama oda start? verdikten sonra jete binip gitmi?... motorun kanatlar?n? o g?n evde b?rakt???ma pi?man oldum... hep al?r?m halbuki!
yag?z sende fenaa sallad?n bee ab? 2. favor?ms?n heheh
Evren Kızoğlu
26-09-2008, 20:55
slm arkada?lar ge?en d?kkanda oturuyorum bizim ghost rider varya (Ahmet dede de?il bilinen ghost )ge?erken u?ram?? alt?ndada ?u rezil turbo hayabusa var yedik i?tik neyse sonras?nda aram?zda age?en diyalog;
ghost rider: hadi Evren abi biraz gaz a?al?m
karmakar???k: lan olum de get senimi eylendirecem
ghost rider: yapma be abi birka? teknik kapar?m biraz kendimi geli?tiririm sayende
karmakar???k: sonrada vidolar? ?ek paralar? indir demi benim sana ??retiklerimle
ghost rider:k?rma beni be abi hadi l?tfen yalvar?yorum sana l?tfen l?tfen
karmakar???k: ulan ?ok yalvard?n i?im ac?d? be peki ne yapal?m ama bak bu son seninle u?ra?acak, bo?a ge?irecek zaman?m yok benim bilesin
ghost rider:olleeeeyyyy be. Evren abi sen benim her?eyim sin Evren abi sen benim her?eyim sin
karmakar???k:yalaka ne olacak
neyse ??kt?k yola bu tabi ?imdi herkez taraf?ndan tan?n?yor ya herkez bir alk?? k?yamet bu bi havalara girdi ?zmir-?anakkale otoban?nda a?t?k gaz? 300/400Allah ne verdiyse gidiyor bu, bende dayanamad?m geldim yan?na benim honda ile ghost ereksyon modunda h?z?n verdi?i co?kuyla kendinden ge?mi?. bir s?re sonra bakt?m bundan hay?r yok yapacak bi ?eyide yok san?r?m 360/370 feland? kald?rd?m tekeri kask?na ??yle bi dokundum hadi lem dedim ''sana hay?rl? yolculuk babam arad? i? bast?rm?? benim d?kkana d?nmem gerekiyor kal sal?cakla'' tabi onun bi?i demesine f?rsat vermeden a?t?m gaz? y?r?d?m gittim...
Honda Activa100
Evren KIZO?LU
vay vay vay millet ne u?utturmu? bea bu ak?amda u?utturulmazki yaw:face9:
Ge?en pazar mert abiyle (mertcan17) eczanede oturuyoruz, d?kyan?n telefonu ?ald? bakt?k bir m??teri ar?yor,adam fenala?m?? acil ila? laz?mm?? neyse mert abi adresi yazd? adrese bir bakt?m --Sar?kam??/KARS--. Mert abiye dedim hava so?uk gitmeyelim ama dinlemedi hipokrat yemini etmi? birkere, durum da acil hemen atlad?k motorlara verdik gaz? 350-400 gidiyoruz. Erzurum'a geldik kar ba?lad?, Allah'tan Mert abide zincir varm?? hemen takt?k zinciri tabi h?z? da azaltt?k biraz 300'e falan d??t?k ama neyseki 2bu?uk saatte Kars'a girdik, gittik adam?n evine tam ilac? veriyorduk ki bir de ne g?relim Mert abi yanl?? ila? getirmi?:;))::;))::;)): sonu? mu; bir m??teri kaybettik:D
takilerkan
27-09-2008, 00:54
asl?nda ben?mk? pek yalan say?lmaz bu sene ayval?k gez?s?ne gelen herkez b?l?r motorum yok d?ye kafama takmad?m atlad?m ben?m tek kap?l? 650cc 26beyg?r gucundek? spor arabama g?tt?m ayval?ga... neyse donuste masus arkadan gel?yom han? yolda b?r?ne b?rsey olurda yard?m eder?m d?ye. eee oda b?ryere kadar ama alt?m?zda spor araba var hep yavas g?tm?cez ya ez?nede bozdum n?yet? b?raz gaza dokunay?m ded?m ez?neden c?k?sta hasan aytac? yakalad?m dogal olarak gect?m guzel yal?ya kadar de?l ben? gecmek kuytuma b?le g?remed? en sonunda ben guzelyal?dak? mekana ugramak ?c?n durdumda 10 15 dakka sona geld? :face25:
yagizsurel
27-09-2008, 15:22
favor?m hala hasan ab? hehe
yag?z sende fenaa sallad?n bee ab? 2. favor?ms?n heheh
ben demi?tim ilk 3 e girerim diye :D :D
yagizsurel
27-09-2008, 15:26
evren abi! walla senin gibi yalanc?da g?rmedim heee :D
bi kere ghost raider tr ye gelmedi... gelse ?nce beni arar... ay?pt?r s?ylemesi aram?z iyidir. 2-3 g?nde bir arar beni telefonla...
ge?en bir hayabusa ald?m birde bakt?m serdar abi benden ?nce davranm?? oda hayabusa alm?? ?imdi g?rmemi?lik olacakt? ?zendi benden diye satt?m gitti :P
2 fast 4 u
13-10-2008, 01:53
SALLAMA ?AMP?YONLARI BELL? OLDU :D
1
evren s?ten?n en fazla hayal gucune sah?p olan adam? oldu :D
sallama samp?yonu
slm arkada?lar ge?en d?kkanda oturuyorum bizim ghost rider varya (Ahmet dede de?il bilinen ghost )ge?erken u?ram?? alt?ndada ?u rezil turbo hayabusa var yedik i?tik neyse sonras?nda aram?zda age?en diyalog;
ghost rider: hadi Evren abi biraz gaz a?al?m
karmakar???k: lan olum de get senimi eylendirecem
ghost rider: yapma be abi birka? teknik kapar?m biraz kendimi geli?tiririm sayende
karmakar???k: sonrada vidolar? ?ek paralar? indir demi benim sana ??retiklerimle
ghost rider:k?rma beni be abi hadi l?tfen yalvar?yorum sana l?tfen l?tfen
karmakar???k: ulan ?ok yalvard?n i?im ac?d? be peki ne yapal?m ama bak bu son seninle u?ra?acak, bo?a ge?irecek zaman?m yok benim bilesin
ghost rider:olleeeeyyyy be. Evren abi sen benim her?eyim sin Evren abi sen benim her?eyim sin
karmakar???k:yalaka ne olacak
neyse ??kt?k yola bu tabi ?imdi herkez taraf?ndan tan?n?yor ya herkez bir alk?? k?yamet bu bi havalara girdi ?zmir-?anakkale otoban?nda a?t?k gaz? 300/400Allah ne verdiyse gidiyor bu, bende dayanamad?m geldim yan?na benim honda ile ghost ereksyon modunda h?z?n verdi?i co?kuyla kendinden ge?mi?. bir s?re sonra bakt?m bundan hay?r yok yapacak bi ?eyide yok san?r?m 360/370 feland? kald?rd?m tekeri kask?na ??yle bi dokundum hadi lem dedim ''sana hay?rl? yolculuk babam arad? i? bast?rm?? benim d?kkana d?nmem gerekiyor kal sal?cakla'' tabi onun bi?i demesine f?rsat vermeden a?t?m gaz? y?r?d?m gittim...
Honda Activa100
Evren KIZO?LU
2
hasan ab?de 2. oldu hayal gucun baya ?y? ab?:D
3
yag?z sende baya ucdun be ab? hehe 3. oldun:D
daha sallamak ?sdeyen varsa l?ste deg?seb?l?r :D
Evren Kızoğlu
13-10-2008, 11:33
?ok te?ekk?r ederim sizlere ve sitemize layik olmaya ?al???yorum sadece...
beni izlemeye devam edin....
CanPişkin
14-10-2008, 21:25
yalan?n biri bin para etmez ama bunlar g?zel yalanlar
abi birinciye ?d?l
1 nciye :0 km hayabusa
2 nciye :0 km gsxr 600
3 nc?ye : 10.000 ytl para ?d?l?
nede olsa yalan b?l?m? de?ilmi :D
CanPişkin
14-10-2008, 21:40
?yle bir yalan atar?m ki babam da inan?r bu hediyelere:)
2 fast 4 u
14-10-2008, 22:15
1 nciye :0 km hayabusa
2 nciye :0 km gsxr 600
3 nc?ye : 10.000 ytl para ?d?l?
nede olsa yalan b?l?m? de?ilmi :D
:face30::face30::face30::face30::face30::face30:
ben buna koptum ?sde hehe:D
ge?en g?n istanbul motogp den telefon geldi drag yar??lar? i?in, serhat bey sizin i?in motor haz?rlad?k ya bizim i?in yar?? edermisin diye ?imdi hay?r desem ?z?lcek insanlar k?yamad?m do?al olarak.bende motor olmad??? i?in zafer abiden motoru ?d?n? olarak istedim hemen al karde?im git dedi da? bay?r dinleme elini korkak al??t?rma bi an ?nce var dedi(ZAFER abi):) saolas?n dedim ak?am yola ??kt?m.bas?yorum bi ara ibre 280km falan arkadan bir ses geliyo motor ama far yok bi?i yok dedim baya i?mi? heralde gelen bi bakt?m bizim ?mer:) o da yar???akm?? her neyse vard?k istanbula sabah oldu yar?? vakti geldi start verildi ben tabi 100m farkla yar??? ald?m.benim i?in en g?zel yalan bu olur heralde :D:D:D
2 fast 4 u
28-01-2009, 10:34
Gecen hafta dedeyle canakkaleden donuyoruz yan?m?zdan b?r hayabusa gect? 350 ?le felan g?d?yodu:)
Dedem b?r gaza geld? Fiar?noyla hayabusay? fena gect?k h?z?m?z yan?lm?yosam 370 feland? :D:D
Varm? sallamak ?steyen :D
burakseyis
28-01-2009, 11:13
yavrum musa s?z?n yan?n?zdan 370 le gecen haya d?y?ld? o sadece 600 luk gar?p b? gsxr 600 du cnm ve bend?m dedeye bakma sen o gene kes?n d?reks?yonda uykuya dald? hayal gormeye baslam?st?r:)
Honda CBR 1000 RR s?n?f?n?n en h?zl?s?d?r...
burakseyis
28-01-2009, 11:22
Honda CBR 1000 RR s?n?f?n?n en h?zl?s?d?r...
varsa 1000 rr la kalk?cak del? kanl? buyursun bekl?yorum anahtar?n?z? al?r?m d?nlemem srad falan
Motorsiklet deyipte ge?me Aslan?m Seni D?z Yolda Sollar?m.. :D
Aytaç Dündar
28-01-2009, 11:23
Seyis ?ok sallad?n be..Ben burda salland?m valla:TFR53:
burakseyis
28-01-2009, 11:25
Motorsiklet deyipte ge?me Aslan?m Seni D?z Yolda Sollar?m.. :D
:alkis::alkis::alkis::)
varsa 1000 rr la kalk?cak del? kanl? buyursun bekl?yorum anahtar?n?z? al?r?m d?nlemem srad falan
Kabul ediyorum g?zel bir yaland? :D :TFR53:
by_gitar
28-01-2009, 20:25
ge?enlerde otobana ??kt?m benim cbf 150 yle h?z 160 2ye atsam m? diye d???n?yodum bir de ne g?reyim motora ters binmi?im... :)
burakseyis
28-01-2009, 23:18
Seyis ?ok sallad?n be..Ben burda salland?m valla:TFR53:
anahtar?na d?yorum baska b?sey
dem?yorum
2 fast 4 u
29-01-2009, 01:34
ge?enlerde otobana ??kt?m benim cbf 150 yle h?z 160 2ye atsam m? diye d???n?yodum bir de ne g?reyim motora ters binmi?im... :)
:TFR53::TFR53:
Gecen hafta dedeyle canakkaleden donuyoruz yan?m?zdan b?r hayabusa gect? 350 ?le felan g?d?yodu:)
Dedem b?r gaza geld? Fiar?noyla hayabusay? fena gect?k h?z?m?z yan?lm?yosam 370 feland? :D:D
Varm? sallamak ?steyen :D
Birde siz Hayabusa'y? ge?meden ?nce arac?n markas? F?or?no idi.Ge?tikten sonra Fiar?no oldu Musa:TFR17E: ooooo ve aaaaa anlad?n sen onu...
betterche
29-01-2009, 10:10
1967 Senesiydi yan?lm?yosam Mardin Midyatta askerim bi sigaras?z kald?m
allahtan n?bette bush la beraberiz iyi bi tellendirdik be
2 fast 4 u
29-01-2009, 11:11
1967 Senesiydi yan?lm?yosam Mardin Midyatta askerim bi sigaras?z kald?m
allahtan n?bette bush la beraberiz iyi bi tellendirdik be
Cetin ab? Bush la aran ?y? sen?n, b?r gez?ye cag?ral?m beyaz saray maceralar?n? anlats?n :D
Evren Kızoğlu
29-01-2009, 11:42
haydi arkada?lar birazdaha hayal g?c? valla sizin ?n?n?z? kesmemek i?in yazm?yorum bir ?eyler...
haa bu arda 1.lik ?d?l?m nerede:TFR53:
2 fast 4 u
29-01-2009, 11:50
haydi arkada?lar birazdaha hayal g?c? valla sizin ?n?n?z? kesmemek i?in yazm?yorum bir ?eyler...
haa bu arda 1.lik ?d?l?m nerede:TFR53:
sen yaz Evren :)
Hayabusa kazand?n Gel?yo yolda :D
betterche
29-01-2009, 11:50
Cetin ab? Bush la aran ?y? sen?n, b?r gez?ye cag?ral?m beyaz saray maceralar?n? anlats?n :D
devir i?lerini halletsin ilk gezide beraberiz arkada?lar:TFR53:
Evren Kızoğlu
29-01-2009, 12:00
sen yaz Evren :)
Hayabusa kazand?n Gel?yo yolda :D
yalac? Musa bu kadarda olmaz benim gibi gen? birinin duygular? ile bu kadar oynanmaz...:TFR53: geliyor dedi?in haya gelmezse al?r?m jet'i alt?ndan...:TFR53:
2 fast 4 u
29-01-2009, 12:17
yalac? Musa bu kadarda olmaz benim gibi gen? birinin duygular? ile bu kadar oynanmaz...:TFR53: geliyor dedi?in haya gelmezse al?r?m jet'i alt?ndan...:TFR53:
heheh:D
Al sen?n olsun Evren?m ne olacak :D nas?l olsa yalan heps? :D:TFR44:
Sercan_Ceken
29-01-2009, 17:16
yaa gecenlerde motorla gidiyorken yan?mdan birsey gecti olmaz ?yle bisey o h???mla kask kafamdan f?rlad? sonra bakt?m ki yan?mdan gecen GhostRider'm??.(Ahmet Dede) :D:TFRF1::TFR259: